Wij doen wat
wij leuk vinden

Ghislaine Westerweel

Over KW Creations

In 2010 opgericht om af en toe kleine opdrachten uit te voeren, inmiddels hebben wij al voor verschillende merken producten mogen realiseren.

ÉÉN-MANSLEGER

KW Creations is momenteel een één-mansleger. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van web-ontwikkelaars, grafische vormgevers, fotografen & video-nerds, waar wij mee samenwerken om onze hoge kwaliteit te kunnen leveren.

Wat onze klanten van ons vinden

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met KW Creations. De uitleg, de layout, de kleurstelling en invulling van de site, alles in overleg, geduld, met tips en tricks en de gebruiksvriendelijkheid van de site maakt dit alles tot een mooi eindproduct.

JuJa Tassen

KERN MANAGEMENT & ADVIES heeft KW Creations gevraagd een website te ontwikkelen die vertrouwen & daadkracht uitstraalt maar ook herkenbaarheid & energie. Hierdoor moeten zowel start ups als ook gevestigde ondernemers zich aangetrokken voelen tot de dienstverlening van onze Management & Adviespraktijk. Wij vinden dit meer dan gelukt! Daarnaast was de samenwerking met Ghislaine professioneel en meer dan prettig!

KERN MANAGEMENT & ADVIESArjan W. Evers - Managing Partner

Voor het bouwen van de website van Pro Mobile en input voor de content zijn we in contact gekomen met Ghislaine Westerweel van KW Creations. Ghislaine heeft een hele goede job geleverd en ons in positieve zin verrast door haar inzet, enthousiasme en kwalitatieve inbreng.

Pro Mobile

Ghislaine heeft onze website gemaakt en het is zeer geslaagd. Ze kon zich goed inleven zoals wij het wilde hebben en dat is gelukt. Je ziet dat ze op de hoogte blijft van wat er mogelijk is dus de site is helemaal van deze tijd. Hierdoor onderscheiden wij ons van onze concurrenten. Er valt weer wat te beleven op onze site en dat waarderen onze klanten zowel jong als oud zeer.

Opticien Bollemeijer

Ghislaine, dank je wel voor je praktische adviezen en vooral ook voor de snelheid waarmee we op je resultaten konden rekenen! Ongevraagd heb ik je al bij anderen geadviseerd, dus dat zegt wel iets!

Centraal Bureau Mobiliteit

Voor het maken van een website komt nogal wat kijken. Zeker voor een nieuwe onderneming vergt dit veel communicatie en denkkracht. Alle begin is moeilijk, maar we hebben een goede start gemaakt. De komende tijd zullen we nog veel finetunen.

Werkpartner
http://kw-creations.nl/ploep-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_spread_text_bookmark.svg

Wij blijven op de hoogte

In onze vrije tijd, zijn wij bezig met het updaten van onze kennis omdat wij dat gewoon het leukste vinden om te doen.

http://kw-creations.nl/ploep-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_heart.svg

Ons kindje

Elk project dat wij aanpakken behandelen wij als ons kindje, een groot of klein project. Wij slapen pas wanneer de klant helemaal tevreden is.

http://kw-creations.nl/ploep-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_eye.svg

WYSIWYG

(What you see is what you get)

Eerlijkheid duurt het langst en dat kan u bij ons verwachten. Wij zijn transparant en duidelijk over onze prijzen. U krijgt bij ons geen onverwachte facturen.

http://kw-creations.nl/ploep-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_clockwise.svg

Lange termijn relaties

Wij houden van goede communicatie, samenwerking en sterke lange termijn relaties met al onze klanten en leveranciers.