Fotografie & Video

Met video en fotografie kun je complexe onderwerpen makkelijk uitleggen, emoties overbrengen en/of je doelgroep overtuigen. We stellen samen met je, eerst, vanuit de communicatie of marketing strategie het doel van de foto of video vast. Wat wil je bereiken, wie wil je bereiken en wat je wilt communiceren hangt volledig af van het type foto of video. Fotografie en videografie is één van onze passies en ons streven is het leveren van visuele hoogstandjes. Maak vrijblijvend een afspraak met ons, wij vertellen je graag over de mogelijkheden, onder genot van een goede kop koffie of thee.

http://kw-creations.nl/ploep-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_photo.svg

Fotografie

In een foto is het gemakkelijk een bepaalde emotie over te brengen. Geen enkele foto is hetzelfde en tijdens het fotograferen is het belangrijk om juist de kleine details te vangen en vast te leggen. Dat soort details kunnen een foto nog toffer maken, dat is ook onze kracht; we hebben oog voor details. Wij fotograferen evenementen, feesten en producten en zorgen daarmee voor een onvergetelijke impressie.

http://kw-creations.nl/ploep-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_video.svg

Product video’s

Onze video’s worden met een creatief oog gefilmd. Ook hier geldt dat geen enkele video hetzelfde is, ook voor wat betreft audio, de begeleidende muziek moet echt passen bij het visuele beeld. Wij maken product- en bedrijfsvideo’s voor o.a. bioscoopreclames, websites en evenementen, die passen bij de door jouw gewenste uitstraling.

http://kw-creations.nl/ploep-content/themes/salient/css/fonts/svg/arrows_expand_horizontal1.svg

Opnames & editing

Ben je in het bezit van bestaande opnames die je wilt overbrengen tot een mooi geheel, wij kunnen zorgen voor de editing van deze opnames. Dus geen slordige edits en rare cuts in de muziek, maar een eindresultaat waar met zorg aan gewerkt is. Geen saaie overgang of te lange shots, tenslotte wil je de kijker vasthouden en dat wordt alleen maar gerealiseerd door dynamisch te editen.

http://kw-creations.nl/ploep-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_flag2.svg

Evenementen

Bij iedere feestelijke gebeurtenis zoals een trouwerij, jubileum of juist een muziekevenement, zijn wij graag van de partij om ervoor te zorgen dat je een visueel tastbare herinnering behoudt. De door ons gemaakte opnames worden, met zorg, op maat ge-edit en het eindresultaat zal onvergetelijk zijn!