Marketing

Potentiële klanten verleiden, interesseren, informeren en boeien, dat is waar het bij marketing om draait. Onze aanpak is helemaal afgestemd op jouw bedrijf. Wij bedenken effectieve marketing strategieën en concepten die meer resultaat genereren.

Onze aanpak is er altijd op gericht jouw doelgroep te bereiken, te verleiden en daardoor het door jou gewenste resultaat te bereiken. Maak vrijblijvend een afspraak met ons, wij vertellen je graag over de mogelijkheden, onder genot van een goede kop koffie of thee.

http://kw-creations.nl/ploep-content/themes/salient/css/fonts/svg/ecommerce_megaphone.svg

Campagnes

Wij denken graag mee met het verzinnen van unieke en ludieke acties om zo jouw bedrijf of event op de kaart te zetten! Door ‘out of the box’ te denken, komen we zeker tot een super resultaat.

http://kw-creations.nl/ploep-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_message_multiple.svg

Social Media

Is je doelgroep actief op social media? Zorg er dan voor dat jij dat ook bent! Social media is het medium waarbij je bijvoorbeeld acties kunt aankondigen en klanten kunt bereiken. Wij adviseren je graag hoe je dit het beste kunt aanpakken. Daarnaast helpen we je om je social media kanalen, zoals Facebook, Twitter en LinkedIn in te richten.

http://kw-creations.nl/ploep-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_star.svg

Search Marketing

Is het je wens om doelgericht te adverteren? Advertenties via zoekmachines, zorgen voor veel exposure en zorgt voor de juiste klanten bij je website. Door het vullen van relevante zoekwoorden worden jouw advertenties getoond. Het mooiste is dat je pas betaalt als een bezoeker op je advertentie klikt. We regelen alles met betrekking tot de inrichting en het plaatsen van de advertenties.