Website

De eerste indruk, die telt.

Tegenwoordig wordt de kwaliteit van een website geassocieerd met de kwaliteit van de aangeboden diensten of producten.

Visitekaartje of uniek maatwerk?

Wij kunnen je helpen om een visitekaartje af te geven, maar ook om uniek maatwerk te leveren waarbij jouw huisstijl, concept en/of product(en) van het beeldscherm afspat. Aangezien wij alle vormen van mediaproductie zelf kunnen realiseren, kunnen wij ook grafische elementen, video’s en marketing integreren en je website naar een hoger niveau tillen. En wil je producten verkopen? Dat is natuurlijk ook mogelijk in jouw unieke webshop. Tijdens het project ligt de focus op 4 elementen; design, clean code, communicatie en de doelgroep.

Gemakkelijk aanpassen

Bij elke website die wij afronden, vinden wij het belangrijk dat de website snel laadt, veilig en gebruiksvriendelijk is voor zowel de bezoeker als voor jou. Wij gebruiken WordPress voor elke website, zodat je gemakkelijk je website kunt updaten of aanpassen, zonder dat daar veel technische kennis voor nodig is. Ook staat de website altijd klaar voor je Google Analytics tracking code, waarmee je de traffic op je website mee kan bekijken. Op verzoek kunnen wij ook je Google Analytics, Google Webmaster Tools en SEO plugin (zoekmachine vindbaarheid) configureren.

Maak vrijblijvend een afspraak met ons, wij vertellen je graag over de mogelijkheden, onder genot van een goede kop koffie of thee.

http://kw-creations.nl/ploep-content/themes/salient/css/fonts/svg/ecommerce_cart.svg

e-Commerce

Wij maken een veilige professionele webshop met Ideal, Paypal, CreditCard en Mollie als betaalmogelijkheden en gebruiksvriendelijk WordPress & WooCommerce systeem.

http://kw-creations.nl/ploep-content/themes/salient/css/fonts/svg/software_scale_reduce.svg

Responsive

Even snel wat opzoeken op je tablet of smartphone is tegenwoordig heel normaal. Elke website die wij leveren is reponsive, dit betekent dat je website er goed uitziet en functioneert op je smartphone, tablet, laptop of desktop.

http://kw-creations.nl/ploep-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_magnifier.svg

Zoekmachine optimalisatie

Wij houden rekening met het optimaliseren van de, voor jouw project, belangrijkste trefwoorden zodat jouw website ook door de diverse zoekmachines zoals Google goed wordt gevonden.

http://kw-creations.nl/ploep-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_cloud.svg

Hosting

Jouw website moet ook ergens op een server staan en daar kunnen wij ook voor zorgen. Wij hosten op een kwalitatieve server die altijd beschikbaar is, wij houden je website up-to-date en zijn wij altijd bereikbaar wanneer er toch onverwachts problemen zijn.

Maatwerk website, maar liever maandelijks betalen?

Website op maat zonder in één keer een grote investering te doen? Wij bieden sinds kort de mogelijkheid om jouw website op maat te laten maken zonder deze grote investering, door middel van een twee of drie jarig maandabonnement. Je krijgt dezelfde unieke maatwerk website, maar betaalt het gehele bedrag gespreid over de betreffende periode. Zo is een volledige website op maat al vanaf € 95,- euro per maand.

Hosting & updates

Basic

7,95

per maand
  • Hosting (1 domeinnaam)
  • Maandelijkse updates uitvoeren op website (SEO, beveiliging, plugins & website)
  • Wijzigingen van content op website (max. 3 uur p.m.)

Plus

14,95

per maand
  • Hosting (1 domeinnaam)
  • Maandelijkse updates uitvoeren op website (SEO, beveiliging, plugins & website)
  • Wijzigingen van content op website (max. 3 uur p.m.)

PremiumAanbevolen

19,95

per maand
  • Hosting (1 domeinnaam)
  • Maandelijkse updates uitvoeren op website (SEO, beveiliging, plugins & website)
  • Wijzigingen van content op website (max. 3 uur p.m.)